Çocukluğum,sen ve yokluğun..

[center][img]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:u8J_fqEUl1_z9M:http://cansin.files.wordpress.com/2007/06/yasayan-olum.jpg[/img][color=red]

Kendimi bildim bileli hep yanımdaydın.O güvenli kanatlarının altında ben huzuru güveni tatmıştım.
Bundan tam 8 yıl önceydi.Gözlerini kapatıp bana veda edişin.Bu nasıl bir vedamış ki yüzünü bile unutmak üzereyim."Kişi sevdiğiyle beraberdir" buyurmuş Yüce Nebimiz (s.a.v.),işte bu sözler olmasa,bu umut olmasa,yüreğimin yangınını nasıl söndürürdüm ..

Küçüktüm o zamanlar.Hayalen her anımızı hatırlar gibiyim.Birlikte gittiğimiz yürümekten yorulduğum o uzun bakkal yolunu,önüme inekler çıkmasın diye dua ettiğim o tulumbanın önünü,benim için yaptırdığın salıncakları,birlikte suladığımız o güzel çiçeklerimizi,sana inat yapıp bayram sabahı oturtuğum ve kalkmadığım o kapının eşiğini,nefes nefese kalsan da ben yorulmayayım diye beni sırtında taşımalarını..Hepsini hayalde olsa tam 8 yıldır unutmamak adına aklımda tekrarlıyorum.Ve biliyor musun seni ne kadar çok özlediğimi,senin hayatımda ki boşluğunu bunları hatırladıkça daha iyi anlıyorum.Aslında özledikçe içimi bir pişmanlık kaplıyor.

Belki yaptığım yaramazlıktan dolayı kendimi sana affetirmediğim için,belki bir gün seninde vefat edeceğini düşünemeyip seninle daha fazla ilgilenemediğim için,belki o yüzüne daha fazla bakamadığım seni sevdiğimi söyleyemediğim için.Belki büyüdüğümde seninle daha fazla zaman geçirmediğim için.Evet,pişman oluyorum.Bu hasretlik inş. bizi ahirette kavuşturur umuduyla dua ediyorum.

Bana yaşattığın çocukluğum için,öğrettiğin her bir kural için ve kendini bana bu kadar sevdirdiğin için sana teşekkürümü geçte olsa şimdi ediyorum. Dualarım inş. teşekkürüm olur.
Belki hayatımın belli bir kısmına kadar vardın ama gönlümde hep olacaksın.
Seni tanıyabilme imkanını bana nasip ettiği için RABBİM'e şükür ediyorum.[/color][/center]


[i] [color=black]Hayat çok kısa sevdiklerimizin ve bizi sevenlerin kıymetini bilelim.Belki utanıyoruz belki büyüdük diyoruz belki kızdığımız oluyor inatlaşıyoruz ama ne olursa olsun dünyadayken kıymetini bilenlerden olmak için uğraş verelim.
Hayattayken onların dualarını alıp kıymet bilenlerden olmayı Mevla hepimize nasip etsin inş..[/color][/i]

Zambak
14/11/2008

5 yorum

Ynt: Çocukluğum,sen ve yokluğun..

Amin,İnşallah kardeşim

12.04.2009 - zambak

Ynt: Çocukluğum,sen ve yokluğun..

Allah rahmet eylesin kardeşim...
rabbim ahirette başta rasülullah efendimiz olmak üzere  tüm sevdiklerimizle  birlikte olmayı nasîb eder İnşallah ...

12.04.2009 - hhmercan

Ynt: Çocukluğum,sen ve yokluğun..

ölüm Allah ın emri ayrılık olmasaydı! :'(

12.04.2009 - beyaz.nur

Ynt: Çocukluğum,sen ve yokluğun..

Teşekkür ederim kardeşim evet ben yazmıştım.Çok şükür ki anneciğim hayatta bu yazıyı bende çok emeği olan anneannem için yazmıştım :( :'(

12.04.2009 - zambak

Ynt: Çocukluğum,sen ve yokluğun..

sen mi yazdın bu yazıyı zambak kardeşim :)
çok güzel bi yazı gerçekten...Annelerimizin değerini bilmiyoruz çoğu zaman :(

12.04.2009 - beyaz.nur

Konular