En Buyuk Gunahim! Ibret verici bir hatiram.

Zamanin birinde birini tanidim, arkadaslikla baslayip iliskiye donusen bir birlikteginiz oldu.gercekten cok iyi bir iliskimiz vardi evliligi istiyorduk,kendisi kendi istegiyle namaza baslamisti ickiyi terketmisti.Kendimize soz vermistik eger bu iliskimizde gunaha yonelik bir durum olusursa derhal bu iliskiyi bitirecegiz diye soz vermistik birbirimize.Aradan gecen 2 yil sonunda muhabbetlerimiz cinsellige dogru kaymaya basladi.Kendisi benim daha once hic bir bayan ile sevgililik gibi bir iliskim olmadigi ve hayatimda hic bir bayana dokunmadigimi biliyordu.Kendisi gercekten samimi bir insandi,cinsel meseleleri actigim icin beni surekli elestirir ve iliskimizin bitebilecegine dair bnei uyarirdi.Ne yazikki kendiside cinsel meseleleri acardi,Hic bir kadina sarildin mi diye basladi mesajlarinmiz,gunden gune dini sahadan iyice uzaklasmistik,usaklastigimizin farkina varsak bile nedense o dini sahaya geri bile bile geri donmuyorduk,Gaflet gercekten uzerimize fena cokmustu.Zaten iliskimizde ne kadar samimi ve icten durust olsak,aile faktorleri bu evliligin tamamen bir utopya oldugunu gercekten ikimizinde gozleri onune seriyordu.Bir gece bir mesajlasirken mevzu,Sen hayatinda hic bir kadina sarildinmiya geldi.Kendisi hicbir kadina sarilmadigimi biliyordu.Ufuka baktigimizda benim universitede olmam onunda calisan biri olmasi ve evlilik yasinin gercekten gelmesi en onemlisi aile faktoru iliskimizin biteceginin sinyallerini vermeye baslamisti.

Yine bir gece mesajlasirken mevzu sarilmak olgusuna geldi.Birbirimize sarilmak isteigimizi ifade ettik.Ben Onun hayatimda bana sarilacak ilk insan olmasini istiyordum,oda bana sarilan ilk kadin olmak istiyordu.Artik birbirimizi sabah namazlarina telefon ile kaldirmiyorduk dini mevzulardan neredeyse hic konusmuyorduk.Artik muhabbetimiz sarilmak olgusuna odaklanmisti.

Birgun her zaman bulustugumuz kafede bulusmadan sonra kafenin yakinlarindaki parkta kafede bulusmadan sonra birbirimize sarilmak icin soz vermistik.O aksam bir baska hava vardi.Kafede busmamiz bitmisti.Ikimizde kendi evine dogru girmek uzereyken yollarimiz ayrildigi yere geldik.Ikimizde birbirimize SARILACAKMIYIZ? diye sorduk.O hayir dedi.ve evinin yolunu tuttu.Bende o parkta bankta oturup onun gidisini seyrediyordum.Biranda kendisi bana dogru dondu ve kosmaya basladi.Oturdugum bankin yanina geldiginde kalbi kut kut atiyordu.Sarilmak istiyorum dedi.Biz parkin iclerine dogru ilerledik ve kimsenin olmadigi bir yerde ilk once sen yok hayir sen derken bir anda birbirimize sarildik.[b]Onun ellerini omuzlarimda belimde gezindigini hissedirken diger yandanda bu isin gunah oldugunu ve bile bile sarildigimdan icim bir buruk olmustu.[/b]Kendisiyle gozgoze geldim ve opusmek yok lutfen dedim.Kendiside hayir bende istemiyorum opusmek sacmalama dedi.Ama ellerimiz birbirimizin uzerinde dolasip duruyordu.Bense hala icimde gunaha bile bile girmenin buruklugunu hissediyor ancak ote yandanda hayatimdaki ilk sarilmanin tadini cikar diye kendime telkinde bulunuyordum.Belki o telkini veren seytandi.Sarilmaya devam ederken aklima dinimizdeki Allahin affiyla alakali seyler geliyordu.Ne kadar vahimdir ki o an aklima gelen seylerden birisi mesela,
[i][b]"Eğer siz günah işlemez olsaydınız Allah başka insanlar yaratır, onlar günah işlerler, kendisi de onları bağışlardı."[/b][/i] hadisi serif-i geliyordu.Acaba bu hadisi o kisiye sarilirken aklima getiren saytanmiydi sanirim seytandi.

Yarim saat birbirimize sikisiki sarildiktan sonra ben dayanamarak kendi vucudumu ona surtmeye baslamistim.Ve sonunda ben islandim.[size=2][b]Ancak Sadece ve sadece elbise uzerinden surtunmeyle islanmistim.Kendisininde pantolonuna biraz islaklik bulasmisdi.[/b][/size]Hemen ayrildik,ben kendisinin sadece pantolonuna islaklik bulasmis oldugundan suphelenerek acaba hamilelik sureci baslarmi diye icime kurt dusmustu.Boyle bir endisenin olmasi normaldi cunku bu sekildede hamilelik basyailecegine dair internette daha once yazilar okumustum.Aradan gecen surede kendisinin adet gormedini demesi beni dahada mahvetmisti.Acaba o buyuk gunaha mi girdik? Ya gercekten hamilelik basladiysa? Nasil olur Ne ederim sorulari basimin etini yiyordu.

Neyseki Elhamdurillah bu bir ihtardi.Kendisi o ay daha gec adet gormus ve hamilelik basmadigi ortaya cikmisti.Ikimizde cok kormustuk.Ama sonunda hamlelilgin basmadigini ogrendimizde mutlu olmustuk.

Birbirimiz sevmenin cok tatli ancak zehirli bir bal oldugunu bile bile bu bali yemeye devam ettik,

Bir muddet sonra kendisiyle bulusmamizdan sonra arabasina bindim.Ev yerine daha degisik bir yone dogru hareket ediyordu.Kendisi bana sen rahat ol diyordu.Seytanda benim icimi gidikliyor bu soz benim hosum gidiyor ve gulumsuyordum.Beni etrafi tenha olan bir yere getirmsiti.Bana direkt sarildi ve gogusume yaslandi.[b][size=2]Birbirimizin zina edecek kisiler olmadigini iyi biliyorduk ve de etmedik[/size][/b]Ben onun saclarini oksuyor oda bundan mest oluyordu.Biranda konu ayriliga geldi.[size=2][b]Alsa ve asla birbirimizin mahrem yerlerine elimizi goturmedik ![/b][/size]

Aniden birbirimize sarildik,gozgoze geldik ve olan oldu.Ben onun dudaklarini opmeye basladim ancak yine ayni izdirap duygusu ortaya cikti.Bu seferde Sag ve Sol omuzumdaki meleklerin o an her kipirdayisimi kaydettidi aklima geldi.Ama yine opmeye devam ettim.En ileri gittigim nokta onun gogus kafesini opmek oldu ve orada kestik.([size=2][size=10pt][b]Allahim o an beni zinaya bulastirmadigin icin sana hamdusenalar olsun o anda bile kulunu gunahin buyugunden Korudun[/b][/size][/size])

Ve ayrildik.Ben kendisini bir daha hic gormiyecekmisim gibi ayrildim.O ise hala beraber olabilecegimize dair kuvvetli bir inanc icerisindeydi.3 ay beni armaya yilmadan devam etti ben ise bereaber olamiyacigizi bildigim icin kendisine bir kere bile cevap yazmiyor kendisine beni unutturmaya calisoyrdum.Artik canima tak etmisti.Kendisine beni birakip baska birisini bulmasini soyledim.Bundan sonra artik o kuvvetli inanci yikildi.Hala beni seviyordu cunku dini birseyler kazanmisti.

Daha iliskiye baslarken kendisinden bir yemin istemistim.[color=red][b]Eger birgun ayrilirsak hoca olan birisiyle evlen,teseturre gir,Ahiretini kurtar diye[/b][/color]

Kendisi bana yemin etti ve bu yemini tuttu.Suan Hoca olan biriyle evli oldugunu ogrendim.

12 yorum

Ynt: En Buyuk Gunahim! Ibret verici bir hatiram.

HOSBULDUK KARDES DEDİKLERİMİ ANLADIN İNSAALLAH

07.02.2009 - tefeyyuz

Ynt: En Buyuk Gunahim! Ibret verici bir hatiram.

tefeyyuz kardesim hosgeldiniz tesekkürler güzel paylasiminiz icin

06.02.2009 - zalim

Ynt: En Buyuk Gunahim! Ibret verici bir hatiram.

Değerli Kardeşimiz;

Site üzerinden iksir tesiri yapacak bir cevap beklemiyorsunuzdur. Şu bir gerçek ki, bu gün bizim en büyük imtihanımız sizin bahsettiğiniz konudur. Bunu kaybettiğimiz zaman, herşey kaybedilecektir ki, o yüzden bütün büyük zatlar ahir zamandan ürkmüş ve korkmuşlardır. Hatta sahabe dönemide bile ahir zamanın şerrinden Allaha sığınılmıştır. Kurtulmanın çaresine gelince; her konuda olduğu gibi burada da rehberimiz olan Kur'an ve Resulullaha(sas) bakacağız. Kur'an eczanesinden bu zamanın ilaçlarını çıkaran eserlere bakacağız.

Sefahetten kurtulma yolunda, Kuran bize "la takrabu zina" diyor. Zinaya yaklaşmayın diyor. Zina yapmayın, demiyor. Yani manyetik alandan uzak durun demektedir. Aksi taktirde başedemezsiniz. Tabiri caiz ise; elektriğe dokunmayın demek gibidir. Dokunduktan sonra çarpılısınız, önüne geçemezsiniz. İnsan ateşe girdikten sonra, isteyerek değil, istemediği halde yanıyor. Günah atmosferine yaklkaştıktan sonra, artık irademiz adeta elimizden alınır ve istemeye istemeye günaha gireriz.

Uzak durmak tek başına yeterli midir? Elbette ki hayır. Hayra da yakın olmak lazımdır. Günahlardan uzak durmak için kullanmamız gereken bir yakıt olmalıdır. Çünkü bir mücadele veriyoruz. Bu mücadelede enerji kaybına uğruyoruz. Depoyu tekrar doldurmak lazımdır. Bunun yolu ise yakınımızdaki sohbet halkalarına katılmaktır. Maneviyatımız beslendikçe, günaha karşı koyma direncimiz de artar. Artık sizin bahsettiğiniz gibi, mücadelede çok sıkıntı çekilmez. Bu nedenledir ki, üstad, zaman cemaat zamanıdır, demektedir. Yani kişi tek başına bu zamanın günahlarına karşı koyamaz. Zira karşı taraf da cemaat olarak saldırmaktadır. Her bir kahvehane, meyhane, eğlence merkezi birer şahsı manevidir, birer cemaatir. Ama nasıl cemaat. Şerre davet eden cemaat. Bizler bunlardan uzak durmalı ve hayra davet eden cemaatlerle birlikte olmalıyız. Adres bulmada yardımcı olabiliriz.

06.02.2009 - tefeyyuz

Ynt: En Buyuk Gunahim! Ibret verici bir hatiram.

[quote=dertli_genc ]
Hep duyardik Annenin sefkati Allahin sefkatindan bir damladir diye.Anneler evlati annesinin kizacagi bir sucu bile bile islese annesi afffeder.Bu durumda ortaya cikan sefkati anneye Hasil Eden de Yuce Allahtir.Eger anne boyle evladinin kendisinin yapacigi sucu bile bile islemesinden sonra afffetmesini saglayan O Sefkat varsa O Yuce Allah da oyle umit ederim ki kulunu [size=2][size=10pt][b]o Anne sefkatinden daha fazla olan sefkatini gostererek insallah affeder.
[/b][/size][/size]
"Benim Rahmetim Gazabimdan coktur" diye buyuruyor Allah C.C.
[/quote]

06.02.2009 - dertli_genc

Ynt: En Buyuk Gunahim! Ibret verici bir hatiram.

[quote=Gölge ]
iyi demissin
peki simdi nasilsin
düzelebildiysen nasil basardin
basaramadiysan insaAllah tövbe edenlerden ve tövbesine sadik kalanlardan oluruz

[/quote]

Hep duyardik Annenin sefkati Allahin sefkatindan bir damladir diye.Anneler evlati annesinin kizacagi bir sucu bile bile islese annesi afffeder.Bu durumda ortaya cikan sefkati anneye Hasil Eden de Yuce Allahtir.Eger anne boyle evladinin kendisinin yapacigi sucu bile bile islemesinden sonra afffetmesini saglayan O Sefkat varsa O Yuce Allah da oyle umit ederim ki kulunu o Anne sefkatinden daha fazla olan sefkatini gostererek affeder.

"Benim Rahmetim Gazabimdan coktur" diye buyuruyor Allah C.C.

06.02.2009 - dertli_genc

Ynt: En Buyuk Gunahim! Ibret verici bir hatiram.

[quote=dertli_genc ]
Yaptigim seyler gozumun onune geliyordu.Yaptigim seylerinrin ayrintisi yuzunden kahrolusyorum.
Baskalarina ders olsun.Tovde ederim diyip gunah islemesinler.
[/quote]

iyi demissin
peki simdi nasilsin
düzelebildiysen nasil basardin
basaramadiysan insaAllah tövbe edenlerden ve tövbesine sadik kalanlardan oluruz

05.02.2009 - Gölge

Ynt: En Buyuk Gunahim! Ibret verici bir hatiram.

[quote=Gölge ]
hikayeni o kadar detayli yazman gerekmezdiki...

ama sunu asla unutma

Tövbe kapisi herzaman aciktir

[/quote]

Yaptigim seyler gozumun onune geliyordu.Yaptigim seylerinrin ayrintisi yuzunden kahrolusyorum.
Baskalarina ders olsun.Tovde ederim diyip gunah islemesinler.

04.02.2009 - dertli_genc

Ynt: En Buyuk Gunahim! Ibret verici bir hatiram.

hikayeni o kadar detayli yazman gerekmezdiki...

ama sunu asla unutma

Tövbe kapisi herzaman aciktir

04.02.2009 - Gölge

Ynt: En Buyuk Gunahim! Ibret verici bir hatiram.

Allah Yardımcın Olsun Kardeşim

03.02.2009 - hhmercan

Ynt: En Buyuk Gunahim! Ibret verici bir hatiram.

Bile bile gunaha giren bir kisi affolunurmu?

Suan keske sarilmasaydim diyorum cunku evlendigimde alacagim o ilk sarilmanin heyecanini orada tukettim.Acaba o heyecan tekrar geri gelirmi? _Insallah gelir.

03.02.2009 - dertli_genc

Ynt: En Buyuk Gunahim! Ibret verici bir hatiram.

[size=2][size=10pt][color=red][center]Simdi Benim Affedilme ihtimalim nedir?[

[b][size=10pt][size=10pt]Ben ne yapacagim![/size][/size][/b]

03.02.2009 - dertli_genc

Ynt: En Buyuk Gunahim! Ibret verici bir hatiram.

Degerli forum uyeleri

Benim hatiramdan alinacak ders sudur.

[b]-Asla ve asla cok seviyorum diye kendinizi seytanin kiskirtmasiyla bir bayana teslim etmeyin.

-Eger hala hic kadina dokunmamissaniz,asla ve asla acaba bu nasil bir duygudur diyip demeye kalkismayin.

-Ne sart olursa olsun Kendinizi nikahi haniminiza saklamayi becerin Lutfen!

-Asla Tovbe ederim Allah affeder deyip gunaha girismeyin yaklasmayin.[/b]

03.02.2009 - dertli_genc

Konular