Pedofili(cinsel bir sapkınlık) ve şeytanın Vesvesesi

Hepinize sevgiler. Allah(cc) rahmeti üzerinize olsun.

Öncelikle gecikmiş bir yazı olduğu için herkesten özür diliyorum, hakkınızı helal edin, İnşallah çok geç kalmamışımdır.

Pisikolojide Pedofili Şöyle Tanımlanır, çocuklara karşı cinsel duygular beslenmesine neden olan zihinsel bir hastalıktır. Aktif ve pasif olmak üzere iki çeşidi vardır. Pasif pedofili kişinin kendi içinde yaşanan, psikolojik bir rahatsızlık olarak kabul edilmektedir. Aktif pedofiliyse çocuklara karşı cinsel istismar ve hatta çocuk tecavüzü gibi olaylara bile varabilecek ağır bir hastalıktır.

Pedofili’nin ve diğer her türlü kötü düşüncenin asıl tanımı şudur: Lanet şeytana ait pis düşünceleri, şeytanın vesvese yolu ile insanlara bulaştırmasıdır. İnsanın yapması gereken en son şey, bu kötü düşünceleri sahiplenmek olmalıdır.

Eğer bu düşünceler sahiplenilirse:

-Sahiplenildikçe artan bir sıkıntı ve ruhsal bir bunalım meydana gelecektir.(bu sıkıntılar hayra alamettir. Demek ki ruh tam bir esarete girmemiş durumdadır. Ruh, fıtratına aykırı olan bu düşüncelerden fazlasıyla rahatsız olmakta ve bunu da sıkıntı ile dile getirmektedir, tabi anlayan kişi için bu böyledir).

-Kişi bu kadar fena düşüncelere sahip olduğu için dayanılmaz bir aşağılık duygusuna kapılacaktır. (evet bu düşüncelerin asıl sahibi gerçekten çok aşağılıktır.)

-Eğer bu düşünceler tamamen sahiplenildiyse, insan bu istekleri karşılama çabasına girecek ve hatta bu kötü işi fiilen gerçekleştirebilecektir. (işte bu durumda tuzağa düşülmüş demektir.)

-Bu durumdaki zavallı insan, tarif edilemez acılara, pişmanlıklara ve utanca gark olurken; lanet şeytan ise tarifsiz bir sevinç ve keyfin içinde olacaktır. Şu insanlara çektirdiklerinden dolayı önce insanın cahilliğine sonra şeytana lanet olsun.)

- Bu ağır yükün altında ezilen insan bu acılara son vermek isteyecektir ve bir arayış içersine girecektir(İnşallah bu yazıyı geç olmadan okuyabilirler(amin).

Bu acılara iki şekilde son verebilecektir:

Birincisi: Merhametliler merhametlisi, çok affeden, çok bağışlayan olan (Şükürler olsun) Allah(cc) rahmetinden ve bağışlamasından bihaber olarak veya umudunu keserek, en kötü bir son olan intiharı seçecektir. Zaten kendi pis ve ağır düşüncelerini yüklediği insanla şeytanın işi bitmemiştir henüz. İntihar edebilmesi için türlü oyunlarına devam edecektir. Allah(cc) hepimizi lain şeytanın şerrinden korusun İnşallah(amin).

İkincisi: Merhametliler merhametlisi, çok affeden, çok bağışlayan olan (Şükürler olsun) Allah(cc) rahmetinden ve bağışlamasından umudunu kesmeyerek ve en önemlisi en güvenilir olan Allah(cc)’a güvenerek, hakkıyla tövbe etmek olacaktır. (Tövbe edemiyorsa, hakkıyla tövbe edebilmek için dua etmelidir) En güzeli de bu yolu tercih etmektir. Unutulmamalıdır ki tövbe kapısı her daim açıktır taki o an gelip çatana kadar. Birde tavsiyem var ne pahasına olursa olsun Oruç tutun ve asla yemeği ve içmeyi fazla kaçırmayın. Bol bol sadaka verin özellikle öksüz ve yetim çocuklara. Bu pis düşünceler her aklınıza geldiğinde Allah(cc)’a sığının ve gülüp geçin sakın üstlenmeye kalkmayın.

Peki size bunca ızdırabı vereni affedecek misiniz. Her güzel duanızın arkasından mutlaka o meluna bir beddua ve lanet okuyun ki intikamınızı alasınız(bu gönlünüze bir ferahlamada verecektir ama sakın küfür edipte sevindirmeyin Lain’i).

İnsanın aklından geçen türlü habis kötü düşünceler içinde bu tarif ve bu çözüm yolu izlenmelidir. Bu pis düşünceler her aklınıza geldiğinde Allah(cc)’a sığının ve gülüp geçin sakın üstlenmeye kalkmayın.

Ben bu durumdakiler için dua ediyorum ve sizde edin.

Allah(cc)’a emanet olun.

1 yorum

Pedofili(cinsel bir sapkınlık) ve şeytanın Vesvesesi

öncelikle yüce rabbıım szden razı olsun....pekı böle durumlarda okunacak herhangi bir dua varmı bıldıgınız??Allaha emanet olun Alllah razı olsun.

11.08.2008 - dazavura

Konular