Bebeği duvara çarparak öldürdü

--------------------------------------------------------------------------------
Bebeği duvara çarparak öldürdü




Konya'nın Karapınar ilçesinde alkollü olarak eve gelen bir babanın, ağlayan 20 günlük bebeğini duvara çarparak öldürdüğü ileri sürüldü.

İddialara göre, ilçeye bağlı Küçükköy Yaylası'nda oturan 35 yaşındaki Yusuf Ç. ve birlikte yaşadığı Nursen Ö'nün bir süre önce bir erkek bebekleri oldu. Önceki gün evine alkollü olarak gelen Yusuf Ç'nin, ağlayan bebeği susturamayınca sinirlenerek beşiğinden alıp duvara çarptığı öne sürüldü. Adı bile henüz konulmayan 20 günlük erkek bebeğin öldüğünü fark eden anne ve babanın, sabahın erken saatlerinde bebeği yıkayıp Reşadiye Mezarlığına gömdüğü iddia edildi. Eve dönen çift, bebeğin kanlı elbiselerini sakladılar.

Yapılan ihbar üzerine bebeğin mezarı Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla açıldı ve otopside bebeğin sert bir yere vurularak öldüğü, başında
kırıklar olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan anne ve babanın önce suçlamaları kabul etmeyip bebeğin beşikten düştüğünü öne sürdüğü, ancak daha sonra suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi. Yusuf Ç. ve Nursen Ö, sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

2 yorum

Bebeği duvara çarparak öldürdü

malesef kardesim seytana uyuluyor evlat katili oluyorsun sabir sabir bir insan sinirlendimi ya disari cikacak hava alacak veya abdest tazeleyecek,

12.11.2007 - talib

Bebeği duvara çarparak öldürdü

allah razi olsün yazınız ibretlik öylebir canavar olabilirmi allah korüsün amin

12.11.2007 - Tefekkür

Konular