:(( kendımden utanıyorum

s.a herkese
sızler benım hakkımda kotu dusunebılırısnız ama yaptıklarımdan kendım bıle utanıyorum. lanet olsun kendıme. ben netten bırısıyle tanıstım ve basta cınsellıkden hıc konusmazdık sımdı ıse cok asırıya gıtttık hıc gormedık bırıbırızı yuzyuze konusmadık bıle ama harama baktık konustuk ve o anlarda mutlu olduk sonra pısman oldum ve allahıma yemın ettım bırdaha harama bakmayacagım bırdaha olmayacak dıe sevgılıme soledııgmde sınırlendı ve devam ettık 1 kez daha nette devam ettık cok agadım cok uzuldum hem yemınımıde bozdum ve sonra allahıma tekrar yalvardım yapamayacam dedım her namazımda dualr ettım yapmamayım dıye cok pısmanım arkadaslar sız sız olun bı anlık heveslere aldanmayın ınankı pısman olsanda fayda etmıyor.. ben onunla evlenmessem kocamın yuzune hangı utanclıklarla bakacam bu terbıyesızlıgı nasıl unutacam yemınımıd ebozdum offf hocalarım neolur bana bı sey soleyın:((

3 yorum

:(( kendımden utanıyorum

Allah bu illetten sizi inş en kısa zamanda kurtarır ,aşk sebebim kardeşim.kesin bir karar verip hiç dönmemecisine bırakmalısınız

06.11.2007 - feyiz19

aşkı sebebim adlı okura

size yardım babından bir yazı yazdım.zehirli ok ana sayfasında yayına girdikten sonra okuyabilirsiniz.Allah yar ve yardımcınız olsun.

19.10.2007 - tahkik

:(( kendımden utanıyorum

Bayen farkına varmadan bir girdabın içine doğru çekilip gidiyoruz.

sitemizde israrla chat mindardir diye haykiriyoruz.

neden?

cünkü chat binilen bir otobusse varacagi son nokta sizin ve sizin gibi nicelerin yasadiklaridir. Insanin hergünü bir degil. Bos bulundugu ya da cinsel arzularinin doruga cikti anlari da olacak. Iste böyle anlarda belki o güne kadar farkli konularla muhabbet ettigimiz bir karsi cinsle en özelimizi paylasir oluveririz.

Ne yapmamiz gerekiyor?

1. Sonuc ne olacak bunu düsünelim. Evlilik mi ayrilik mi?

2. Bu sonuca ulasmak yakin mi uzakmi? Bir hayal ürünü mü yoksa gercek mi?

Eger evlilik ise ve bu karsi taraftanda acik ve net sekilde dolandirilmadan ifade ediliyor ve israr ediliyorsa.. Arada aile ya da okul gibi ciddi engeller yoksa cözüm hemen evlilik sürecini harekete gecirmektir.

Evlilik sürecinin harekete gecmesi demek bireylerin kendi aralarinda anlasip görüsmesi degil aksine ailelerle bu mevzuyu görüsüp onlarinda destegini almaktir.

Biz evlilik sürecine baslattik deyip kendi aranizda yine görüsüp tanismaniz öpüsüp koklasmaniz size sadece zarar getirecektir!!!

Ailelerin destegi alinip evlilik parlak gözüküyorsa ve her iki tarafin ailesi de onay vermisse cinselligi hak ettigi zamanda yasayamak babinda biribirinizi yönlendirmeli ve madem yola ciktik deyip yine kendinizi salmamalisiniz....

Eger ki ailelerden destek yoksa. Orda derhal durunuz. Kimse leyla mecnun hikayeleri ile kendini avutmasin. Kimse ya tutarsa misali harekete gecmesin. daha yüzyüze bile iki satir konusamamis insanlarin büyük asklar yasayacagini söylemeleri sadece ütopya olur.. Kocaman bir palavra ve cinsel isteklere tatmin icin gercek bir maske olur...

Bazen kadinlar erkekleri kendi cinsel arzulari icin kullanabilecekleri erkeklerin duygulari ile oynayabilecekleri gibi genelde bunun tersi bir izlenim vardir. Kadinda olsan erkekte olsan asla duygularinin oynanmasini özelinin bir pacavraya döndürülüp cöpe atilmasina izin vermemelisin..

Evlilik icin adim atmak istendiginde karsi taraf direniyor mazeretler sunuyor yada uzak duruyorsa. Hic ugrasma. Sadece cinsel ic güdüsünü tatmin icin seni kullanmak icin orada duruyor ve hevesini aldigi anda kapiyi suratina kapayacaktir.

Sözlere kanma vaadlere inanma.. gercekci ol gerceklere bak. Yerinde sayip ayni seyleri yasamaksa sadece kangren olmus bir kolu kesip atabilmek gibi yasasanda tüm aciyi at gitsin yüreginden.. Ask masalina kanip ne kendini ne gelecegini ne de ahiretini heba etme...

Devam edersen ayni iletisime daha nice yeminler bozarsin daha nice tevbeler edersin.. Istekler istekleri kovalar. bir gün bir odada basbasa kalip ertesi gün yapayalniz birakilirsin.. gözyaslarin bile teselli edemez seni..

Belki karsindakide senin gibi ayni duygulari yasiyor belki o da bin kere tevbe edip bin kere yemin bozuyordur.. Unutma ki O kadar yemin bozan o kadar tevbe eden sana verdigi sözü de sana verdigi vaatleri de seninle gecirdigi saatleride unutup gider baska ellere..

Ask uckurla degil ask sadakatla baslar... Önce helalin olmayana koyacagin mesafende göstermelisin tüm sadakatini...

gecmis olsun. rabbim yalanci asklardan, sahte sevgilerden, cikarci sevdalardan bizleri korusun..

kör bakislara kurban etmesin

amin

14.10.2007 - vefali

Konular